Acasa

.
.
.
Previous
Next

Despre noi

AUTOITALIA este importatorul oficial în România al brandurilor italiene Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional, Abarth și Maserati, încă din anul 1993. Prin investiţii proprii dar şi prin contracte încheiate cu alţi antreprenori, Auto Italia Group a realizat o reţea naţională de 33 centre integrate de servicii de vânzare şi post-vânzare.  Auto Italia pune în aplicare planurile de dezvoltare la care lucrează de câțiva ani și investește sume impresionante menite să extindă numărul reprezentanțelor. 

AUTOITALIA CarMarket este divizia de vanzari auto rulate si comercializeaza un portofoliu vast de marci auto de pe piata actuala, in calitate de dealer autorizat. AUTOITALIA CarMarket asigura vehicule si servicii de calitate la nivel national. Avem in stoc o gama variata de autoturisme, pe care le puteti viziona fie aici in Showroom-ul nostru virtual, fie vizitandu-ne locatia in timpul programului de lucru.

100% dedicati clientilor nostri

Clientii nostri au acces la autovehicule si servicii de calitate, rapid si maxim profesionalism, oferind suport pe durata intregului proces de achizitie si utilizare, de la alegerea masinii dorite si solutiei de finantare potrivite si pana la intreaga gama de servicii post-vanzare.

Contact

Cauti o masina "second-hand", dar alegerea este dificila? Achizitie cu plata integrala sau finantare? AUTOITALIA CarMarket iti ofera solutia potrivita nevoilor tale!

Te asteptam in parcul nostru auto sau ne poti suna sau scrie folosind datele de mai jos.