TERMENI ȘI CONDIȚII

Ultima actualizare: IUNIE 2020

Site-ul https://www.autorulate.autoitalia.ro/ este proprietatea AUTOITALIA IMPEX S.R.L.cu sediul in Municipiul Bucuresti, Bdul Timisoara nr. 102, Etaj 1, Camera 1, Sector 6, identificata prin CUI 3786213 si Nr. Reg. Com. J40/9213/2013, denumita in continuare in prezentul document AUTOITALIA CarMarket, atat in prezentul document, cat si in Politica de Confidentialitate si Politica Cookie.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor / serviciilor / pachetelor prezentate pe site-ul https://www.autorulate.autoitalia.ro/ implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati.

AUTOITALIA CarMarket isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul colaborarii debite.

AUTOITALIA CarMarket isi rezerva dreptul de a nu onora livrarea unor produse sau servicii al caror pret este gresit si nu se incadreaza in grila preturilor companiei. In acest caz, clientul va fi contactat si va avea optiunea de a confirma comanda la pretul corect sau de a o refuza.

AUTOITALIA CarMarket isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, AUTOITALIA CarMarket isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga AUTOITALIA CarMarket la nicio actiune.

  • MODUL DE DESFASURARE AL COLABORARI

Livrarea se face in termenul stabilit de comun acord, in concordanta cu prevederile si clauzele contractului incheiat (in cazul contractelor de colaborare sau de prestari servicii) sau respectand termenele si conditiile agreate in discutiile initiale, inaintea comenzii ferme venite din partea utilizatorului.

AutoItalia CarMarket nu este beneficiarul costurilor de transport in cazul livrarilor.

  • DREPTURI DE AUTOR

Continutul si designul site -ului https://www.autorulate.autoitalia.ro/ sunt proprietatea AUTOITALIA CarMarket si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea AutoItalia CarMarket. Folosirea fara acordul scris al AutoItalia CarMarket a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii.

Contractul de prestari servicii incheiat intre AutoItalia CarMarket si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

AutoItalia CarMarket poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

AutoItalia CarMarket nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. AutoItalia CarMarket nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

  • COMENZI SI CERERI PENTRU OFERTE DE PRET

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date doar utilizand formularul de contact de pe acest site. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. AutoItalia CarMarket nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care AutoItalia CarMarket considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail sau numarul de telefon de contract furnizat de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

  • MODUL DE SOLUTIONARE AL LITIGIILOR

Solutionarea litigiilor se poate face pe cale amiabila sau prin intermediul instantelor judecatoresti competente sau prin intermediul unor mediatori. Comisia Europeana a implementat o platforma de solutionare online a litigiilor.

  • NOTIFICARI SI ANUNTURI

AutoItalia CarMarket isi rezerva dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite precum si anunturi din partea unor terti, atunci cand acestea pot fi in folosul utilizatorilor.

  • DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente/

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Conform legislatiei din Romania minorii nu pot incheia contracte comerciale si nici datele lor personale nu sunt prelucrate fara acordul parintilor.

Neacceptarea acestei conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea sitului ori utilizarea in orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, utilizarea in orice mod a serviciului constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre furnizor, fara a fi necesara nici o alta formalitate.